Saturday, August 20, 2011

Apabila Status Hot di Postkan

ok malam nei wa bangun bangun je dari tertidur ayam tadi dapat dua mesej dari member wa kan. 

'bieha, status awak mengundang kontroversi. Haha.'

'ka lesbian er wei?HAHA'

ok, dengan itu wa terus bangun and bukak fb wa, perghhhhhh, panas doeee. dekat otak ney dah menggelegak dah. SYAFIQQQQQQQQQQQQQQQQQ! grrr. die telah tolong mengupdatekan status untuk wa yg sangat HOT. errr. xperlu lah aku rasa kau nak tolong updatekan status aku untuk menghotkan aku wahai abang. -.-
hah ney la die status nye. sekali org tgk boleh la pandang remeh kan. tapi bile time comment. hamboiii. die lah ahli syurga nya. main tuduh2 pulak kan. padahal xtau pape. benci aku. :|







hah tengok lah comment org tu, ismail ismali tuh, bajet kan dia. marah betul aku. 
dherr, itu tersangat lah kurang ajar sebenarnya. cabut cabut tudung letak seluar dalam atas kepala. aishh. cuba kau buat dulu aku nak tengok. huh ! maaf lah terkasar. tapi saya tak boleh terima orang macam awak . kalau awak baca belog saya neh, diminta sopan sikit lain kali nak comment, jangan nak assumed macam2 kalau x kenal . -.-

haaaa, yang penting im not lessy. alhamdulillah walaupon aku single mingle xde bf, aku tak de lah ke arah kejadah haram nya menjadi seorang lesbian. sekian.

4 comments:

yanAmran said...

so true ..mamat tu over gila .sahsah di scam ..what a world .grow up lah mr ismail ismali .bajet tak pernah kene scam status kan ? duhhh ...

nabihah norazlan :) said...

kan ? serabai je mamat tuh. gram betol. bongek lah. -.-

Puteri Amalina said...

hahahaa! kesian gila b! bapak lawak, siot punya syafiq! hahahaha :D aku gelak tak thn thn da ni adoi

Sr. Maryam Fatanah said...

agak over mamat itu..