Monday, April 11, 2011

Wonder Woman

Assalamualaikum w.b.t

hey hey yow wassup wassup guys ? how uolss doing ? great ? ohh thats so good bebeh. ^.^

ok now nak cakap lah sikit pasal girl girl banding dengan boy boy kan.
girl girl lebih banyak bercakap berbanding dengan boy boy. aint i rite people ? kenapa aku cakap camtu ? sebab aku pon girl girl. wahaha. and im so talkative, xpercaya ? tak percaya sudahh. tanya lah saya. hehe. :)

and lagi girl neh kalau berjumpa kan memang tak habis lah cerita nyaaaa. ade je benda yang keluar and terfikir dari sarang otak mereka. thats why kalau duduk ramai2 jep gerenti bising lah. nak nak jumpa yang satu kepala kan. siaaappp. habis semua benda nak share.
aihh tapi tu yang best nya kan. mengilai macam ape lah sorang sorang tuh. nak nak aku, hehehe. :D

oh tapi bila teringat zaman zaman bersama mu gurlprend sgt menggembirakan. kan kan kawan kawan ? ehe. dahh dia buat dahh. mula la tuh nak teringat teringat. -.-'

ok dah.habis, no flashback flashback. :-|

sambung balik, lagi wanita ney mendengar  lebih baik dari lelaki. kan ? mengaku jelah. kalau tak korang tak gentle *ugut. hehehh. :P
wanita juga lebih sopan dari lelaki, and bila wanita neyh dia mengumpat tak lah seteruk lelaki. kalau lelaki start mengumpat, mak aiihh.. bisa kot.
wanita juga lebih teliti dalam melakukan sesuatu , kan kan ?
lagi wanita boleh mengandung, haaa. ade orang dalam perut. laki boleh ke ? takk. haha. best kan jadi wanita.

and yang paling penting wanita yang solehah adalah lebih baik daripada 1000 lelaki yang soleh. :)


2 comments:

Farah D said...

heee bangga jadi perempuan ;D

nabihah norazlan :) said...

hehe. kan ? sy juga :)