Friday, March 25, 2011

UNHAPPY + HAPPY ! :)

Assalamualaikum w.b.t

post yg sebelum ney ckp nk DEACTIVATE fb lah konon. 
mmg lah deactive pon tp sejam je kot bertahan. hahaha. gile tak kental aku neyh. haihh -.-'

rabu hari tu pulak result SPM. and dpt result yg sgt menyedihkan. T___T
pathetic. 
tp apa apa pon aku bersyukur lah semua lulus. 3A is enough compared to none A rite ?
so Alhamdulilllah. Thank you Allah. :)
maybe im not the choosen one to get better , but maybe one day. who knows  kan ? 
just need more effort after this. 
so cheer up Nabihah.
im not a loser to give up fast ok. ^__^

dah abes cite psl result.
balik2 tu kecoh lah org call kan. serabut lah. 
tibe tibe akak aku dtg. 
sengih sengih dok sebelah aku.
n die pon bersuara.
'oghe mengandung, pregnant'
kitorang pon ape lagi. 
sgt terkejut. muka sume camnei o.0
'what ? r u serius ? OMG ! im so happy !' (rekaan semata mata )
hehh. sapa tak happy kan.
tapi mula mula tu tak confirm lagi sbb just cek guna pregnancy test kan.
malam tu aku g lah teman akak aku g KLINIK ASMARA dekat dgn mega tu.
and Alhamdulillah betul betul positive . :)


 nak dpt anak saudara doe. sapa tak happy. :DD
umi , abah sume happy lah. diorang nak dpt pangkat 'GRAND' lepas nei.
aku pulak makcik -.-'
tak best tak best. aunty. haa. glamer ckit kan. hik2.

skg tgah bz cari nama . 
padahal lmbt lagi nk beranak nye. hehe
due date insyaAllah 9/11/11/
tp akak aku ckp dia nak tahan sampai 11/11/11.
boleh ke tahan ? haha. 
ok. apa apa pon. 
alhamdulillah.
ada orang baru dalam family.
^.^



4 comments:

LAILA said...

congrates dear ! :D
kalo girl letak name LAILA taw..hehe XD

eizza said...

x happy ke dpt SIL baru?hahhahaa.....
akk lg happy, baru kawin,bleh trusdpt gelaran auntie..xgitu????

nabihah norazlan :) said...

laila : haha. thanks. insya'llah :)

k.eizza : mesti lah happy ! xD
nnt nk post sal wedd akak n abg pulak yekk ! heee. :)

ily shafyka said...

HAHA, saye faham perasaan anda (: