Sunday, March 20, 2011

DEACTIVATE FB !

Assalamualaikum w.b.t

Hari ney aku dah deactive kan fb aku coz rase cm nk deactive kan. maybe nanti lepas2 ney on blk la kot. 
kenapa aku wt cmtu ?
haa sebab aku dah malas dah nak ber FB bagai. bosan jek. 
nak try lah 'hidup' tanpa fb kan. haha. ntah la boleh ke tak coz dah jadi mcm rutin harian aku on9 fb tu. hmm.
maybe i'll be off for a week or a month or a year or a day ? ahaha
ntah ler. boleh bertahan aku bertahan lah. kih2.

btw, now aku still kt key el.
kind a bz coz prepare wedd abg , alhamdulillah everything's going well. then g mari g mari. heehh!
g rumah cousin cousin lah kan. 
n esok im off to kuantan back ! ow yeahh. mcm dah miss rumah dah skg neh. :)
bosan dah kt kl ney.

arghh hari rabu ney dah result ! 
scary gile wehh. rasa cam nak termuntah jek bile ckp sal result. =/
doa kan aku dpt result yang elok ye guys. thank you. :)
dats all for today. adios. 
wassalam. 

1 comment:

OYIN said...

bole jadi gu la kite ;) hehe